Ett smart hem och ny duschkabin

Inom forskningen med smarta hem går utvecklingen snabbt framåt. Om man är nyfiken på vad som händer inom forskningen om detta, kan man läsa om det och själv skaffa ett smart hem. Ett smart hem har avancerad teknik som är uppkopplad till en hubb som spar energikostnader i huset. När man skaffar sig ett hus med ett smart hem, kan man också köpa en snygg och tidlös duschkabin från rörfokus.se för ett snyggt badrum.

En tidlös duschkabin till modernt smart hem

Ett smart hem är något man kanske förr trodde bara existerade inom världen av science fiction, men idag är det en absolut realitet. Ett smart hem är anslutet till internet och kopplat till en “hubb” eller centralenhet som är en teknisk uppfinning och hjärtat i själva teknologin. Ett rum i ett nytt smart hem som man vistas mycket i är badrummet. Om man behöver nya badrumsprylar och badrumstillbehör, kan en snygg duschkabin från rörfokus.se vara en bra lösning. På rörfokus.se finner man ett stort lager online av alla tänkbara duschkabiner som passar in i badrummet. Där kan man handla duschkabiner för hörnor som är rundade i tåligt frostat eller klart glas, fyrkantiga duschkabiner för hörnor, eller till exempel med skjutdörrar. Många av duschkabinerna har snygga metallkanter i rostfritt stål i vanlig metallic, eller vitt och svart. En tidlös och snygg duschkabin från rörfokus. se innebär ett snyggare badrum och bekymmersfri duschning utan läckage och stänk.

Ständig forskning kring AI och smarta hem

När man skaffar sig ett smart hem med ny inredning som en ny duschkabin och mycket annat, är det smart att följa framsteg inom forskningen av smarta hem. Då ett smart hem är baserat på AI, det vill säga teknik med artificiell intelligens, kan man följa spännande forskning kring AI och uppdatera hemmet med de senaste tillbehören. I Göteborg finns ett center för forskning kring AI och är man nyfiken, kan man läsa om deras senaste research. Med ett smart hem känner tekniken av var man förbrukar mest el eller värme, samt kan skapa automatiska kommandon till larmsystem, eller till lampor eller garagedörrar. Ett smart hem har sensorer som känner av både rörelse och röst och kan kopplas till en app.

Att investera i en ny duschkabin från rörfokus.se när man flyttar in i till exempel ett hus, innebär trygga garantier på alla duschkabiner och en modern design som aldrig går ut tiden. Det passar också bra i ett modernt hem med smart teknik. När man beställer en duschkabin online på rörfokus.se så kan alla frakter över 40 kilo skickas med direktleverans fram till dörren. På rörfokus.se kan man även köpa annan badrumsinredning, tillbehör eller annat till hemmet man kan behöva, samt rör och reservdelar.