Framsteg som gjorts inom bröstförstoringar

Den senaste tiden har det gjorts stora framsteg inom plastikkirurgi och bröstförstoringar. Exempelvis erbjuder Motiva Sverige nästa generations implantat. Deras nyaste bröstimplantat har förbättrade mekaniska egenskaper som är skapade för att ge en naturlig rörelse för bröstet och därmed ett bättre resultat. Bröstimplantatet är väldigt mjukt och anpassar sig helt efter kroppens rörelser. Motiva Sveriges bröstimplantat är utformade för att de ska kännas som en del av dig.

Nya generationens implantatteknik

Framstegen som har gjorts är att det tagits fram en ny sammansättning för en ökad ergonomi med bättre mekaniska egenskaper. Motiva Sveriges implantat har ett patenterat flerskiktssystem som ger implantatet en struktur som är enhetlig och som gör att det kan böjas och klämmas ihop utan att implantatet skadas. Det finns även en gel med unika reologiska egenskaper, vilket gör att hela implantatet är mer medgörligt när det sitter i kroppen. Silikongelen liknar kroppens naturliga vävnad och hur den rör sig.

Bröstimplantaten blir hela tiden bättre

Det finns många olika bröstimplantat på marknaden, vilket beror på all forskning och framsteg som gjorts inom området. Efterfrågan och en förbättrad teknik har möjliggjort att nya implantat har sett dagens ljus. I och med teknikutvecklingen och forskning har implantaten kunnat bli bland annat mer säkra, hållbara men även mer naturliga.

Boka en konsultationstid för att få bäst råd kring implantat

Om du är intresserad av att operera in bröstimplantat är det bästa att boka en tid hos Motiva Sverige för en konsultation. Då kan du få vägledning och de bästa råden kring vilka implantat som skulle fungera bäst för just dig. Om du vill veta mer om ett specifikt implantat kan du alltid fråga om det under tiden du har din konsultation. Du kan diskutera implantaten med din kirurg in i minsta detalj för att få den perfekta förstoringen för dig. Det är alltid viktigt att du ställer alla frågor som du har och om du är osäker över något så fråga igen för att förstå. När du ska göra en skönhetsoperation är det viktigt att du är införstådd med vad det innebär och hur operationen går till.

Ekologi